Aanbod

Suppen voor beginners
Suppen voor gevorderden
Losse suples
Supclinic
Privéles
Suppen voor kids
Suppen voor senioren
Teamuitje
Personeelsuitje
Vrijgezellenfeest
Sup clean up

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! De lessen en clinics van SUP AWAY Heerenveen zijn inclusief materiaal, instructie, begeleiding en leuke foto’s.

Suppen voor beginners

Deze cursus bestaat uit 3 lessen voor €55. Dit is inclusief materiaal, instructie en begeleiding. Tijdens deze cursus leren we jou de basistechniek, de juiste houding, suppen in verschillende weersomstandigheden en een stukje veiligheid op en rondom het water. Het doel is om na 3 lessen met veel plezier en vol vertrouwen zelfstandig het water op te kunnen gaan.

Suppen voor gevorderden

Deze cursus bestaat uit 3 lessen voor €55. Tijdens deze lessen gaan we verder in op houding, techniek, weersomstandigheden, veiligheid op en rondom het water en trainen we op snelheid.

Losse suples

Wil je kijken of suppen iets voor jou is? Of heb je al enige sup-ervaring en wil je een extra les volgen? Je wordt ingedeeld bij een groep van je eigen niveau. Een losse groepsles kost €19,50.

Supclinic

Heb je zelf een groep vrienden, familie, collega’s, buren of andere leuke mensen waar je mee wilt suppen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto van Supclinic met voetballers

Privéles

Wel of geen supervaring? Je geeft vooraf je supdoelen door en we gaan samen aan de slag. Deze lessen zijn zeer effectief als je in korte tijd veel wilt leren.
Een privéles van een uur kost €45 pp.

Suppen voor kids

Supfeestje

Het leukste en sportiefste kidsfeestje op het water met veel supfun. Onder begeleiding van een trainer leren we jullie de basiskennis van het suppen. Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Een zwemdiploma is verplicht.
Groepen vanaf 6 kids voor €15 pp, incl certificaat en digitale foto’s.

foto van kids op een si[

Suppen voor senioren

Als je denkt: “suppen, ben ik daar niet te oud voor? Of zou ik dat wel kunnen?” Dan is de Seniorensup gemaakt voor jou! Kom op een laagdrempelige manier kennismaken met suppen. Tijdens deze groepsles werken we aan evenwicht, balans en zelfvertrouwen. Na de les sluiten we gezellig af met koffie of thee en wat lekkers.
Een losse seniorenles kost €20 en 3 lessen €55 . Dit is inclusief materiaal, instructie, begeleiding, koffie/thee met wat lekkers en gezelligheid.
De lessen worden gegeven in samenwerking met Henryke van Samen Fit & Vitaal.

Cursusdata
  • 07 juni, 14 juni en 21 juni
  • 28 juni, 05 juli en 12 juli
  • 30 augustus, 06 september en 13 september

Teamuitje

Samen veel waterpret en supfun beleven? Een leuke activiteit met je voetbal-, volleybal-, hockey,- of ander team op het water. Samen op een andere manier sportief en ontspannen bezig zijn.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Personeelsuitje

Met je collega’s het water op? Alleen suppen als activiteit? Of suppen met een lunch, diner of wijnproeverij? We bieden verschillende leuke, lekkere, originele en sportieve arrangementen aan, bijvoorbeeld in combinatie met zeilen of sloepvaren.
Alles is mogelijk, neem vrijblijvend contact op om je leuke ideeën met ons te delen.

Vrijgezellenfeest

Voor een origineel en sportief vrijgezellenfeest ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende leuke arrangementen om van een vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Sup clean up

Regelmatig ruimen we het zwerfafval op uit het water van de Gemeente Heerenveen. Helaas is dit hard nodig. We willen ons inzetten om met elkaar de plasticsoup te verkleinen, ook hopen we hiermee andere mensen te inspireren. Help jij ons ook een keer mee? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.